Приемная Почетного Консула Российской Федерации
в Маастрихте, Нидерланды
Honorair consulaat
van de Russische Federatie
in Maastricht, Nederland
lijn
P. van Vloten
lijn2
wapen Rusland
Zaken doen in Rusland
Inwoners van Nederland kunnen bij het Honorair Consulaat terecht voor informatie over zaken doen in Rusland. Voor alle zaken voor van het plegen van consulaire handelingen, zoals bijvoorbeeld visumaanvragen, notariële akten, naturalisaties, paspoortaanvragen, kunt u contact opnemen met de consulaire afdeling van de Russische ambassade in Nederland.

Het kantoor is gevestigd in La Bonbonnière in het centrum van Maastricht. Hier bevindt u zich in een van de oudste theaters in Nederland met een verscheidenheid aan zalen die gebruikt kunnen worden voor conferenties en feesten. In de monumentale brasserie kunt u genieten van diverse gerechten uit de Russische keuken.

Hoogachtend,
 
P.H.L.C. van Vloten
Everaert Advocaten

Honorair Consul van de Russische Federatie voor de provincies Limburg en Noord-Brabant

> Officiële website van de President van de Russische Federatie
Lijnrecht law firm
CeranSnel Russisch leren
Zeer geachte bezoeker,

Hartelijk welkom op de website van het Honorair Consulaat van de Russische Federatie in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Als honorair consul van de Russische Federatie , ben ik verantwoordelijk voor de consulaire informatieve ondersteuning van Russische burgers in de provincies Noord-Brabant en Limburg. De functies van het Honorair Consulaat zijn:
English
Nederlands
Pусский
Contact
amice advocaten