Приемная Почетного Генеральный Консула Российской Федерации
в Маастрихте, Нидерланды
Consulaat-Generaal
van de Russische Federatie
in Maastricht, Nederland
lijn
P. van Vloten
lijn2
wapen Rusland
Zaken doen in Rusland.
Inwoners van Nederland kunnen bij het Consulaat-Generaal terecht voor informatie over zaken doen in Rusland. Voor alle zaken voor van het plegen van consulaire handelingen, zoals bijvoorbeeld visumaanvragen, notariële akten, naturalisaties, paspoortaanvragen, kunt u contact opnemen met de consulaire afdeling van de Russische ambassade in Nederland.

Het kantoor is gevestigd in La Bonbonnière in het centrum van Maastricht. Hier bevindt u zich in een van de oudste theaters in Nederland met een verscheidenheid aan zalen die gebruikt kunnen worden voor conferenties en feesten. In de monumentale brasserie kunt u genieten van diverse gerechten uit de Russische keuken.

Hoogachtend,
 
P.H.L.C. baron HR van Vloten
Davids Advocaten

Honorair Consul Generaal van de Russische Federatie voor de provincies Limburg en Noord-Brabant

> Officiële website van de President van de Russische Federatie
Lijnrecht law firm
Visum Bureau
CeranSnel Russisch leren
Zeer geachte bezoeker,

Hartelijk welkom op de website van het Consulaat-Generaal van de Russische Federatie in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Als Honoraire Consul-Generaal van de Russische Federatie , ben ik verantwoordelijk voor de consulaire informatieve en ondersteuning van Russische burgers in de provincies Noord-Brabant en Limburg. De functies van het Consulaat-Generaal zijn:
English
Nederlands
Pусский
Contact
amice advocaten